Fest fin :)

Min tjejs klänning har kommit :) hon kommer att vara så fin i den på lördag min fina brunett..


Frukost

Happy yes I'm happy :) vägde mig imorse och har gått ner ytligare 1 kg ;) min träning + nyttig kost har get mig fin resultat har dessutom ätit tårta och godis i helgen men inga stora mängder. Man måste ju unna sig något gott då och då..


Frukost idag, kli havregrynsgröt med hallon, kiwi, minimjölk och lite stevia strö på., sjukt gott och nyttigt ;)


Imponerad av min son

Lian är knappast 4 månader och kan lipa tillbaka hehhe
Igår så lekte vi och sjöng och så lipar jag till honom för att retas :) helt plötsligt så ser jag en liten tunga lipa tillbaka hahah hade verkligen inte förväntat mig det av han, han är ju bebis fortfarande så jag gjorde om det, för att se om han gjorde det igen och det gjorde han :) visade för Pablo och både jag och han kunde inte sluta skratta hehehe :) min tjockis <3


Pysslar och fixar

Älskar och pyssla :) när jag var liten så blev jag kallad för paketen men på spanska (regalito) Hahaha för att jag gjorde alltid små paket med tomma tändsticksaskar och gav till alla i familjen :) iallafall nu har jag gjort små överraskningar till kalaset som Giselle ska ge till hennes kompisar,. Gulligt va :)




Plankan funkar :)

Efter att ha läst mycket om träning efter att man har fött barn så ska man köra plankan och undvika situps för att magmusklerna ska komma på plats igen + att den tajtar till midjan ordentligt ... Har kört plankan i ca 3 veckor nu och det har verkligen visat resultat :) jag tog tyvärr ingen bild innan men min mage var fortfarande uppblåst som en vattenmelon.. Har dock fortfarande mycket att träna bort men en bit på vägen har jag kommit :D


Hemma med en sjukling

Nu var det dags och vara sjuk :(
Min lilla tjej är hemma från dagis idag...
Denna vecka har jag ganska mycket och fixa inför kalaset nu på lördag så hoppas på att hon blir frisk snart, hon blir så mammig när hon är sjuk...
Nu sitter vi och myser i soffan med hennes favorit täcke som hon har fått av mormor :)


Nyvakna bus ungar

Igår vart det fullt hus här hemma med god mat och tårta :) Barnen och jag var helt slut på kvällen så vi sov som en stock hela natten.. Nu är vi alla utvilade men ny energi för nya utmaningar :) Underbart!!



En nyvaken Giselle med sin morgonfrilla :)


Bjuder på en kort på mig själv :)


Älsklings birthday :)

Tränat 46 min- check
Betalt räkningar -check
Lämnat Giselle på dagis - check
Vågen säger -1+5= -6 :D -check
Snart ska jag och Lian gå och köpa present och tårta till Pablo som fyller år..

Ha en trevlig lönings fredag allihop :)


Fixat lokal :)

Måste skryta att jag och mina syskon har världens bästa mamma i världen.. Hon är alltid där när man behöver henne och nu har hon fixat lokalen för Giselles kalas :)) tack mami du är världens bästa, inte bara för att du fixade lokalen hihihi för att du helt enkel är världens bästa..


Lunch i stan

Idag blev det en runda inne i stan, träffade upp Tamara och hennes lilla söta son Cristiano för att luncha :) passade på att gå in på zara när vi endå var i närheten, dom har så fina kläder till barn speciellt till tjejer.


Hittade skor till Giselle, hur fina är inte dom? ;)


Stor städat

Skönt äntligen är jag färdig med städet, hade ganska mycket och städa efter igår, fina Domenica var här och lekte med Giselle och när Giselle har nån annan här än sig själv är hon extra stökig.. Ni kan bara föreställa er hur vardagsrummet såg ut, kuddar överallt + alla leksaker :)
Nu väntar vi Ines som är på väg till oss :) ska bli så kul och ses efter så långt tid..


Planerar kalas

Dags o planera kalas igen weeeeii :)
Förra året blev det rosa, vitt hello Kitty tema denna gång ska det vara "hejvilt" tema :) alla möjliga färger och mönster,det är väl det som är kul för barn? Hoppas jag. Kommer absolut inte ha så många ballonger heller om jag mins rätt så blåste jag och Emelie ca 150 ballonger, vi var helt svimfärdiga när vi var klara Hahahahah...

Bilder från förra året :)


Söndag = vila

Det blev ingen träning idag tycker att jag förtjänar o vila har faktiskt tränat 6 dagar denna vecka :)
Promenad i den fina vädret blev det iallafall, nu ska vi titta på Askungen 2 och 3..




Sådan mor sådan dotter :)

Hahahah älskar dig min tjej <3


Kusin playtime blev inställd

Det blev mys pys framför tvn istället :)
Shrek 2 och popcorn
Vi ångrade oss för att gå ut när vi såg hur kallt det är -19 grader, fyy hoppas kylan försvinner snart..


Stoppa tiden

Åhhh vad tiden går snabbt känns att tiden går snabbare än nånsin nuförtiden,kanske för att man har och göra typ HELA tiden.. Giselle fyller 2 år snart min stora tjej :) Så snart blir det fest för henne.

Snart ska vi till Giselles och Lians kusiner och leka av oss lite..


Shopping

Shopping dag med min syster ;)
Det blev några plagg till mig och Giselle. Nu ska vi varva ner i soffan med en stor kopp te... Vi hörs :)


För att orka dagen

Alla dom här vitaminer och kosttillskott tar jag för att orka dagen. Blutsaften tar jag i omgångar när jag känner mig extra trött och beroccan tar jag innan träningen som ger mig en extra kick :)


Träning

Dagens träning avklarat :)
30 min crosstrainer och plankan
Nu ska vi snabba oss för att lämna Giselle på dagis..
Ha en bra dag allihop


Nytt på Gina Tricot, snyggt till vardag


Pimpad hund

Giselle har pimpat sin favo hund på dagis haha att barn kan få en på så bra humör med en sån liten grej :)
Dom är underbara...


Hur kan man glömma ett barn på dagis?

En pojke på Giselles dagis blev bortglömd! Hur tusan kan det hända? Jag som förälder tycker detta är hemskt. Lilla Elias gick på Giselles avdelning innan han bytte till (myran) där Giselle kommer börja till hösten.. HÄMSKT om dom inte byter ut fröknarna så får vi helt enkelt bytta dagis..


Go dag

Började dagen med att gå upp halv 7 på morgonen (duktiga jag) för att träna, sedan gick jag vidare till min syster för att fixa naglarna.. Nu ska man göra det som är mindre kul STÄDA :/ medan små grisarna sover ;)
Älskar mitt liv som den är..


Helg

Idag blev det träning på morgonen, skulle egentligen ha vilat men passade på träna medan små grisarna sov ;)
Vill man vara fin får man lida pin.



Bilder från igår, träffade upp Natacha med barnen ;) hon har precis kommit hem från Dubai, brun och fräsch var hon.


Känner mig fri :)

Första dan utan lchf fy vad skönt måste jag säga vilken frihets känsla :) magen har dock varit lite svulen men bättre de än att känna dig trött och slö hela dagarna..



En bild på Lian, han vägrar sova :/


Lite tips om fettförbränning

Fettförbränning - hur bränner man fett?

För att lyckas med effektiv och snabb fettförbränning krävs det att du strukturerar om till en hälsosammare livsstil. Genom att äta mindre och fler måltider, minska på kolhydraterna (socker) och äta mer protein samt utöva lågintensiv träning som t.ex. att gå morgonpromenader eller att simma kan du nå snabba resultat. Högintensiva träningsövningar där du håller en hög puls (t.ex. löpträning, spinning, pulsträning) ger förvisso högre fettförbränning än lågintensiv träning under samma period. Däremot kan du utöva fettförbränning med lågintensiv träning längre och oftare och utan att behöva återhämta dig och därmed öka din fettförbränning i relation till energin du gör av med. Utöver detta kan du öka fettförbränningen ytterligare med kosttillskott som ökar fettförbränning och ämnesomsättning eller dämpar din hunger vilket gör att din fettförbränning blir snabbare och mer effektiv.


Bye bye Lchf

Har ätit lchf-kost sens den 21 november och har mått jätte bra tills igår då jag börja känna mig yr och långsam i huvudet, känns som jag har rökt på eller nått,, läskigt när man har två små barn att hålla reda på också.
Idag har det varit likadant såå funderar skarp på att avsluta lchf-kosten. Har googlat om det och det står att lchf passar tyvärr inte alla och jag verkar vara en av dom :/ kommer dock försöka hålla mig borta från pasta,ris och vitt bröd, har ju fortfarande några kilo som jag måste få bort..

Imorgon ska jag börja med intervallträning har läst att det ska var bra för att bränna fett :)


Lchf chokladkaka

Har varit sugen på chokladkaka hela dan, kunde inte hålla mig så jag började baka en lchf chokladkaka med mandelmjöl kl 22:00 tror att min röda vecka är på G.
Den blev super god så nu är jag nöjd.För er som gillar mörk choklad så borde ni prova och baka den :)




Chokladkaka à la Natti
Recept
150 g osaltatsmör
2 st ägg
3 matskedar stevia strö (finns på dom flesta matbutiker)
100 g mörk choklad minst 70%
1dl mandelmjöl
1dl grädde
1 tsk bakpulver

Vispa äggen och stevia pösigt, smält smör och chokladen i en kastrull tillägg grädde.. Blanda ihop med äggen och tillägg mandelmjöl och bakpulver.. Klart
Grädda i 175g ca 15 min. Njut med grädde till


3 månaders vaccin

Lian fick sin första vaccin idag


Återigen till träningen

Idag blev det 40min träning som jag hade planerat, så himla skönt när man får det gjort.. Mitt mål är att gå ner 5kg har redan tappat 5kg med hjälp av träning och lchf.
Mår ju som bäst när jag tränar aktivt typ mån till fredag och vilar helgerna..
Dom här gravid kg ska vara BORTA innan sommaren ;))


Lian 3 månader

Glömde skriva att min älskling blev tre månader igår, tiden går sjukt snabbt. Sens han föddes så har han varit jätte snäll, sover själv och vaknar endast en gång på natten för att äta :) Giselle var precis tvärtom


Museum besök

Naturhistoriska med familjen


Mina älsklingar


Jan. 05, 2013

Idag så är det mys lördag med stora bokstäver.. Vi har inte gjort annat än att lata oss :)
Tänkte skicka min sambo och handla lite smått och gott så att vi kan se nån bra film med barnen lite senare ,tecknad så klart men det får duga ..

Törnrosa kanske


Chanels kalas

Giselle med kusinerna <3


Fredag

Fredag är faktisk vilken dag som helst för oss.. Idag blev det drop-in på BVC för Lian. Vi ska kolla hans eksem på kinderna, hoppas på att få nån bra kräm som hjälper.. Sen ska vi gå och handla present till Chanel som ska ha kalas idag...


Vem jag är

Namn: Natalia (natti)
Ålder: 29 glada år
Sambo: ja
Barn: Giselle 23 månader ,Lian 3mån
Djur: nej
Yrke: vm (dekoratör)
Just nu: mammaledig
Älskar: familjen,sova
Gillar: ,mode,inredning,kläder,choklad
Är: jordnära,omtänksam


För er som inte vet vem jag är ;)


Hej Alla

Tänkte prova och blogga lite om mig och mina två underbara barn...
vi hörs snart :)