Aquaria med familjen :)

Underbar dag i solen...


Vårjackor

Till mina bebisar :)


Mys dag med systern

Det blev en lång dag med systern och barnen :) Lång lunch och sedan kom Min brors äldsta dotter och hennes kille och fikade med oss en liten familjeträff <3


Oj,oj,oj

God morgon alla fina idag är det löning men snälla tanterna på försäkringskassan har missat och betala ut just min föräldrarpenning :/

Men det var inte de jag ville dela med mig. Som ni många vet så har jag kämpat för att få bort mina extra kilon efter mina 2 täta graviditeter jag hade 13 kg övervikt efter Lian föddes.. I slutet av november fick jag nog av dom 13 kg + så jag började små träna hemma och ändrade min kost helt enkelt.. Äter oftare men i små mängder ingen pasta, ris eller vitt bröd och om jag är jätte choklad sugen tar jag en nutrilett bars och ersätter den till en vanlig måltid...

På sistone har jag inte hunnit med träningen pga att mina bebisar har varit sjuka så hade små panik för att väga mig imorse men jag gjorde det ändå och vägen säger - 10 kg :))) ojjjj det var oväntat ,sist jag vägde mig så var det -8kg så har gått ner 2 kg utan träning alltså är det min diet..
Det har gjorde min dag iallafall har dock 3 kg kvar men om jag har klarat 10 så ska det inte vara nån problem ..

Ha en fin dag allihop




Tuffa accessoarer

Har letat efter camouflage dregglislapp till Lian och hittade en jätte bra hemsida :) dom har massor med fina acc .....

darlingexpressen.com heter sidan :)

Det blir leo till Gisse och camo til Lian


Alvin och gänget 3 med jordgubbar :)

Världens mysigaste sessan :)


Färgglatt

Är inte mycket för färger när det gäller kläder till mig, men till sommaren är ett måste.. Blev kär i den turkosa cardigan.
Tänk dig och bära upp den med en vanlig beige linne och slitna jeans till :)


Valpar :)

Vilken upplevelse!

Idag fick vi ställa in alla planer för dagen efter mammas tidigt samtal imorse, min före detta hund Cindy som jag fick ge till mina föräldrar pga att jag inte längre har tid med henne :( har inte ens tid för mig själv (typ) hehe iallafall hon fick valpar idag och jag gick dit så klart för att hjälpa till.
Mamma var så nervös att hon sprang runt hela huset och städade av nerverna Hahahahah ..

Här är första valpen som kom ut :)


Shopping till charm trollen

Pigga och glada var vi uppe tidigt för att lämna Giselle på dagis för att sedan gå till vårdcentral , Lian hade tid med farbror doktorn för att kolla hans eksem på kinden. Han har en jätte svår eksem som inte vill gå bort vi har provat med två olika hydrokortison krämer som inte har hjälp nu fick vi en som är ännu starkare :( hoppas den hjälper..

Efter det blev det en runda till Huddinge centrum för att shoppa till lilleman som var i behov av nya kläder , han har ju blivit en dregel,dregel så måste ha många ombyte per dag ..


On-the-go

När man inte hinner med lunchen , himmelsk god :)

https://cdn2.cdnme.se/4032193/7-3/pic_51261c85ddf2b3073367e42c.jpg" class="image">


Kloka ord om kost

Läste detta från en fitness blogg ..

Klock rent!!


Fynd

Hejsan alla :)
Har letat efter en ny skötväska åt mina kids eftersom min gamla har gått sönder:( men går nog att fixa hos skräddaren för nu orkat jag inte leta mer hittar ingen som jag tycker är finare än den jag har ,får fixa min hos skräddaren istället för att köpa en ny likadan , vore lite dumt och betala flera tusen lappar när man kan laga sin egen :)

Efter all letande hittar jag en snygg LV vintage väska till mig istället på blocket som inte alls var dyr :)))) vilken fynd (happy) om jag talar om priset så kommer ni inte tro mig..


Natti, natti


Work that body

40 min träning avklarat..
Det är inte lätt men ger mig inte!
5 kg kvar till min vanliga vikt, har tappat 8 hittills :)


Adidas baby

växer så det knakar :)
I veckan blir det stor shopping till Lian, nu när han är större kan man köpa riktiga pojk kläder till han vilket är mycket roligare och shoppa till han nu..


Drömmar som fastnar

Drömde inatt att jag gifte mig och nu har jag små planerat för mig själv i min gärna hur jag vill gifta mig :) när jag får nåt i mitt huvud som snurrar så har jag svårt och släppa det tills jag får det gjort :)

Mamma tjatar på mig och Pablo att vi ska gifta oss snart eftersom vi bor ihop och har barn då är det ett måste..
Vi får se när det blir av helt enkelt, kanske till sommaren om 3 år vem vet..
:)


Nya mål

Har haft nåt i tankarna som jag vill göra men är lite omöjlig just nu.. Det jag behöver är lite tid och en bra planering :) vi får se hur det går om några månader, det är absolut inget omöjligt men med två bebisar blir allt lite mer svårare men roligare :) vill man så kan man


Trött på grått :(

Så less på vintern ,vill ha våren nu!
Nu när vår kolektionen har kommit till alla butiker så längtar man ännu mer..
Har redan klickat hem våren med några plagg :))


Everything happens for a reason <3


Mys pys

Mätta och belåtna sitter vi i soffan och kollar på Dumbo filmen innan läggdags.. Lilla Lian har redan somnat..

Idag var vi och skrev på faderskaps papperna för Lian, det skulle ha gjorts innan han blev 3 månader men glömska jag har totalt glömt bort det ( inte ok) tanten vi var hos och skrev på var hur gullig och trevlig som helst :)skönt och ha det gjort nu iallafall..


Syskon kärlek :)


Yes it's Valentines day

Min prinsessa var beräknad till alla hjärtans dag men ville titta ut några dagar innan :) därför är denna dag extra speciell för mig.. Brukar inte fira alla hjärtans dag har hänt nån gång när man var yngre, denna dag är vilken dag somhelst för oss :) brukar ge alla mina nära och kära kärlek när jag träffar dom och tycker det räcker hehe.. Nä men respekterar alla som firar vilket det är många som gör så happy valentines day till er som firar :)



Min sessa bara några timmar gammal


Kyliga onsdag

Nu sover mina bebisar och jag står har i köket och lagar lentejas det är en chilensk linssoppa som är lättlagad lagom nyttigt och uppskattas av alla i huset :)


Lians första smakprov

Lian fick en tesked och Giselle åt upp resten :) hade glömt hur mycket hon tyckte om mango/banan desserten som bebis :)


Tillbaka till rutinerna

Hej alla, har inte hunnit uppdatera bloggen, har varit såååå trött efter resan till Hässleholm men trevligt var det :) Önskar vi kunde ha stannat lite längre men Pablo var tvungen och jobba :(

Vi åkte till ett par som är nära vän till mig och Pablo och deras flicka Angelina som fyllde 2 år hade kalas,det är bara tre dagar  mellan henne och Giselle .) 

Så roligt för så fort  Diana åkte hem från bb så åkte jag in för att födda Giselle :) tänk att det redan har gått 2 år..




Vi körde hem på kvällen och var hemma vid tre på morgonen igår natt.


Giselle blir 2 år idag :)

2 Underbara år med dig min fina tjej.. Älskar dig min stora tjej..


Mot Hässleholm

Då satt vi i bilen på väg mot Hässleholm det tar ca 5 timmar och köra dit , vi får se hur långt tid det tar för oss? Vi lär ju stoppa några gånger med barnen för blöjbytte och jag behöver kaffe snart :)
Vi skulle ha åkt kl 06:00 egentligen men min kära sambo stängde av alarmet så vi sov vidare tills Lian vaknade..
Trevlig helg alla fina människor :)


Fredags stress

Ingen fredags mys här inte, hela dan har gått på att fixa allt inför imorgon för att vi åker till Hässleholm :))) yeeeiiyy.. Barnen mår bättre nu och Giselle håller på att klättra på vägarna för att hon inte har varit ute eller på dagis i några dagar.. Nu ska jag packa det sista som är kvar och sen raka vägen till sängen :) god natt mitt folk och hoppas ni får en skön sömn :)


Juste skulle ha klippt mig men hann tyvärr inte,får ta det nästa vecka nån gång .. För det måste göras snart :)



Min lilla tjockis


Sjukstugan

Tålamod,tålamod, mina barn har omvandlats till gnälliga och snoriga barn :( planerna för att åka till Hässleholm nu till helgen ser inte så ljusa ut, barnen är sjuka och så är det fullt med snö ute inte så bra när vi har tänkt oss att åka bil dit, men vi får se hur det blir.. Det blir inte heller mycket gjort här hemma men det struntar jag i nu är det fullt fokus på mina bebisar så att dom blir friska snart.. Hoppas ni är friska och har en bra dag :)



En sjuk liten Giselle


Hemma gjord latte

Vet att många inte gillar café latte med skum på det fick jag lära mig i restaurang branschen :) vilket me love it
Nu ska jag njuta, skål!


Sömnbrist

Har haft en lång natt utan sömn :( Lian har hostat hela natten och därför har han inte kunnat sova bra, nu är det hans tur att vara sjuk :/ hade tänkt mig att gå upp tidigt träna äta en bra frukost, mmm eller hur, kom inte ens upp i morse.. Får träna när dom sover middag istället.. Svårt och planera med 2 små barn.. Själv har jag inte varit den tjejen som planerar dagen i förväg har alltid varit den som tar dagen som den kommer.. Men nu funkar det inte riktigt så :)


Min plutt som leker


Tack för idag

Inte ofta det händer men här sitter jag i soffan i tystheten det enda jag kan höra är klockan som tickar ,småttingarna somnade vid åtta väldigt tidigt när det gäller dom annars brukar dom somna vid 10 halv elva tiden :/
Min vän Gladys var förbi med sin dotter Sophia det var ett tag sen sist så vi hade mycket och prata om + att man kan aldrig ha tråkigt med henne :)
Giselles kusin Domenica var också här och lekte, hon är så rolig teckningen som jag la upp igår som jag trodde att jag hade fått av henne, tog hon tillbaka idag och sa att det var hennes :) hahahahhah hon är bara för skön, tänk om man själv gjorde så :)



Tack för den lilla tiden du var "min"fina teckning


Lian 4 månader :)

idag skipar jag träningen och turbo städar istället, får besök av två väninnor som jag inte har träffat på år och dar så ska bli jätte kul och ses :)
Och min lilla prins blir 4 månader idag, grattis min fina skatt..


Konstnär i familjen

Var bara tvungen och visa upp teckningen jag fick av min systers dotter Domenica :)
Hon är ju jätte duktig för att vara 5 år..


I can do this :)

Inte lätt och hinna med träningen men nu är det gjort :) vill man så kan man..


Trötta familjen

Världens segaste dan idag tror att veckans hårda arbetet med kalaset tog kål på mig eller så var det piña coladan som min syster gjorde igår kväll , den var farligt god :)
Veckan som kommer ska jag ägna mig åt att träna bort allt som jag åt igår och idag, vilken syndare jag är.. Men som man bäddar får man ligga heter det .. Till helgen har jag och Pablo planer att åka till Hässleholm jag vill verkligen åka så hoppas det blir av :)


Min älskling som har somnat i min famn


Nu är det roliga slut

Kalaset blev lyckad :) det var några som inte kunde komma pga sjukdomar men Giselle hade mer än kul och det var det som var huvudsaken.. Det var perfekt stämning mellan alla barn , alla lekte och dansade tillsammans :)
Giselle var så fin i sin nya klänning min lilla docka..


Färdig :)


Party, party

Idag är det "fest" :)
Har hunnit träna, duscha och nu ska jag äta frukost .. Hör att små grisarna har vaknat nu också.. Uppdaterar er senare hur dan gick :) hej så länge

By the way, idag ska jag "synda" med smörgåstårta, piroger och vanlig tårta :D vad skulle livet vara utan mat?


Stress fredag

Idag har jag haft batterierna på max nivå :) kan säga att svetten har runnit från min panna hehe vad gör man inte för sitt barn.. Giselles kalas är ju imorgon så nu är nästan allt fixad förutom smörgåstårtan som ska dekoreras imorgon bitti vi får se om jag trollar tid för att hinna träna också....
Fick hjälp av min syster och mamma utan dom hade jag aldrig hunnit i tid..
Nu är det slut för idag för imorgon är det en ny dag :). God natt alla